Klanten aan het woord

Lieve angeliek


Een hele tijd geleden kwamen we elkaar tegen in de sportschool,en ik denk dat ik kan zeggen dat we een goede klik hebben. Jij bent geen drill sergeant, oké een beetje maar op een leuke goede manier,jij weet het beste uit iedereen te halen. Zo ook uit mij,maar toen kwam de corona tijd en konden we even niks helaas,maar toen we weer mochten starten besloot jij te gaan voor small group training buiten. En wauw wat is dat leuk(maar vooral ook pittig),zo leuk dat ik nu 2x in de week kom en wie weet word het ooit nog meer........... jij bent buiten een motivator een vrouw met haar hart op een juiste plek,en zorgt voor iedereen dank je wel dat ik met jou kan bereiken waar ik komen wil ,en nee ik ben daar nog lang niet,vooral niet met mijn hoofd maar weet dat ik met jou hulp en wijze raad kom waar ik wezen wil!

In December 2019 ben ik bij Angeliek begonnen met de PT. Ik wist niet wat mij te wachten stond maar naar aanleiding van ons intakegesprek besloot ik toch maar te trainen. En wat bleek ik vond de lessen super. Ik ging in het begin elke week met een bezwaard gevoel naar de training maar kwam altijd weer energiek terug. Wat is Angeliek toch een toffe en gezellige vrouw. Na 2 maanden PT gevolgd te hebben had ik al heel wat bereikt, voor mij was het belangrijk om meer energie te krijgen dat kreeg ik zeker door de lessen. Na even gestopt te zijn weer contact opgenomen met Angeliek om weer te beginnen en toen kwam corona om de hoek kijken. In deze periode is alles wat ik heb opgebouwd weer naar 0 gegaan en toen was ik het zat. Ik train nu weer heerlijk bij Angeliek en krijg voedingsadvies van haar en wat blijkt... ook door gewoon koolhydraten te eten val ik gewoon af. Ik heb in een paar weken dat ik weer bij Angeliek train super veel energie gekregen en ook de kracht om door te zetten. Kortom wil je trainen met de nodige humor dan raad ik je Angeliek zeker aan. Bedankt Angeliek en we gaan gewoon verder!😘
Door jou voel ik me elke week een stuk beter 💪Sporten was echt een dingetje. Maar sinds ik samen met mijn moeder bij Angeliek sport heb ik er (bijna) altijd zin in. Ze helpt ons om tot het uiterste te gaan en maakt er altijd een gezellig uurtje van. Nu 6 weken bezig en ik merk dat mijn conditie steeds een beetje beter word. Elke dag na het sporten als ik de spierpijn voel, ben ik stiekem toch een beetje trots. Wetende dat ik het goed heb gedaan. Ook in de buitenlucht sporten is heerlijk. Super!!!


November 2018 begon mijn uitdaging, meer bewegen en kilo’s verliezen.
Met een gewicht van 86 kilo en een kleding maat 42 startte wij met mijn uitdaging. Afvallen en meer bewegen!
Ik ben iemand die echt niet uit zichzelf ga sporten, het is niet dat ik een hekel heb aan bewegen maar laten we het er maar op houden dat ik voor sporten en opletten met wat ik eet geen discipline heb.
En ja als je vriendin dan personaltrainer/voedingscoach is en weet hoe ik in elkaar zit is de stok achter de deur als snel gevonden.
We zijn nu 14 maanden en heel veel geklaag verder. Maar!! Ik kan nu zeggen dat ik best wel trots ben op mijzelf. Op “eigen” kracht en dankzij een super lieve recht door zee mentaliteit van Angeliek 13 kilo kwijt en kledingmaatje 38 en ook een stuk fitter dan ik een jaar geleden was.
Ik raad iedereen Angeliek aan.
Wat is het een schat zeker als je dan (weer) in de klaag, het lukt niet en ik wil niet modus zit Geeft Angeliek je de nodige steun en maakt je (weer) duidelijk waarom je dit ook alweer aan het doen bent.
Wil jij jouw doel bereiken met de nodige humor en spierpijn in de lachspieren ben je bij Angeliek op je plek.
“Niet lullen en klagen maar gas erop “ dat hebben we beide regelmatig geroepen. Het was echt niet niet altijd makkelijk en ik ben ook zeker niet de makkelijkste.
Angeliek super bedankt! Xxx

Ezgi Cimen

Whitley
Lynn Koning

Marjolein 

Een aantal jaren geleden was ik door mijn drukke studie/werk gestopt met het sporten. Hierdoor was ik flink aangekomen. In mei 2018 heb ik het besloten om sporten op te pakken en gezonder te leven. Ik ben toen begonnen met fitness, maar ik vond dit eentonig. Ik had eigenlijk iemand nodig die mij kan begeleiden en mij kan trainen op alle spiergroepen.


Via google ben ik dus terecht gekomen bij Angeliek!  Haar verhaal sprak mij enorm aan. Dus ik had me gelijk bij haar aangemeld.


Ik train nu 1x per week bij haar en ben SUPER tevreden over. Ik ga met plezier aan de slag. En het leuke aan haar is dat ze humor heeft en leuk met je kan praten.


Wij werken samen aan mijn wensen. Ik ben nu al wat lichter qua gewicht, conditie gaat de goede kant op en zit nu veel beter in mijn vel.